Preturi competitive

Construim la cele mai mici preturi practicate pe piata constructiei de case de lemn, fara a face nici un rabat la complexitatea si calitatea produselor oferite. De aceea, calitatea constructiilor de lemn executate de noi este deosebita. Vezi oferta noastra!

Calitate

Utilizam numai materiale de cea mai buna calitate si acordam o importanta deosebita pana si celui mai mic detaliu.

 

SC RACHITA SRL va spune "Bine ati venit" pe site-ul nostru si va doreste surfing placut.

De ce as alege o constructie din lemn?

Construirea în lemn permite realizarea unei importante economii de energie. Pentru prelucrarea lemnului se folosesc mult mai putine resurse energetice decat pentru prelucrarea altor materiale de constructii.

Lemnul este de 6 ori mai izolant decat caramida si de 15 ori mai izolant decat betonul, ceea ce conduce la importante economii de incalzire.

O constructie din lemn imbunatateste confortul persoanelor care locuiesc in ea, datorita faptului ca peretii nu sunt reci si umezi. Nu uitati ca la construirea unei case traditionale se foloseste apa, iar peretii unei astfel de constructii se usuca in 10-24 luni.

Trainicia unei constructii din lemn nu mai este de demonstrat. Anumite case sau ferme din secolul al XI-lea care exista si acum, sunt exemple graitoare.

O constructie din lemn este cum nu se poate mai binefacatoare. Dupa anumite studii, bine cunoscute de medici, constructia din lemn nu întrerupe campul magnetic terestru, necesar echilibrului biologic omenesc.

In Scandinavia si in America de Nord, 90% din constructii sunt din lemn.

Anumite tari ca Japonia sau SUA, impun construirea locuintelor din lemn in zonele unde cutremurele de pamant sunt frecvente, pentru ca lemnul este materialul de constructie care rezista cel mai bine la cutremure.

In concluzie, lemnul este un material de constructie foarte performant. Nu ne putem imagina in ziua de astazi, o constructie de calitate, cu o mare putere izolanta, altfel decat din lemn:

- confort termic mult mai bun decat o casa pe structura clasica
- durata mai redusa a realizarii casei
- rezistenta la cutremur
- pret relativ scazut pe metrul patrat
- alternativa estetica pentru zonele cu multa vegetatie

Va multumim pentru alegerea facuta si speram sa fim tot timpul la inaltimea asteptarilor Dvs.