Preturi competitive

Construim la cele mai mici preturi practicate pe piata constructiei de case de lemn, fara a face nici un rabat la complexitatea si calitatea produselor oferite. De aceea, calitatea constructiilor de lemn executate de noi este deosebita. Vezi oferta noastra!

Calitate

Utilizam numai materiale de cea mai buna calitate si acordam o importanta deosebita pana si celui mai mic detaliu.

 

SC RACHITA SRL este o firmă privată, înfiinţată în noiembrie 1992, cu sediul în Vişeu de Jos Maramureş, România.

 

Firma este situată într-o zonă a României - MARAMUREŞ - în care încă se mai păstrează tradiţia de a construi case din lemn. Am păstrat această tradiţie, şi casele construite de către noi au ajuns să sătisfacă cele mai rafinate gusturi şi cereri.

 

Trăinicia şi calitatea caselor noastre nu trebuie demonstrată; exemplele vorbesc de la sine - atât în ţară cât şi în străinătate - garanţia noastră este calitatea caselor care le executăm.

 

Folosim doar materiale de cea mai înaltă calitate şi acordăm o mare importanţă celui mai mic detaliu.

 

Facem case la cele mai mici preţuri de pe piaţa construirii caselor din lemn, fără a reduce din complexitatea şi calitatea produselor oferite.

 

Calitatea lemnului construcţiilor realizate de către noi este foarte bună. Materia primă utilizată în construcţie este lemnul, bine ales, bine prelucrat, util folosit, special pentru a vă încânta ochiul şi pentru a vă face sa vă simţiţi acasă la dumneavoastră mai bine decât oriunde. Calitatea casei conferă o ambianţă şi o atmosferă plăcută familiei dumneavoastră.

 

În speranţa că am reuşit să vă facem puţin curioşi, vă invităm să vizitaţi site-ul nostru, pentru a vedea cum facem casele noastre, şi, dacă aveţi timp şi plăcere puteţi veni în Maramureş unde o să fiţi primiţi cu căldură.

 

Putem să vă asigurăm că aţi făcut cea mai bună alegere dacă aţi decis ca noi să vă facem casa.